Головна Новини Суспільство мистецтво і культура З'явилися нові подробиці про смертельне ДТП під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися нові подробиці про смертельне ДТП під Києвом

Антон Желепа, який влаштував ДТП, міг сісти у в'язницю, але відбувся штрафом

13 липня 2020, 13:07 comments6382
Поділіться публікацією:

У мережі спливла ще одна справа, за яку винуватець ДТП під Києвом Антон Желепа, у якому загинула ціла родина,  отримав вирок суду. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Телеграм-каналі.

З'явилися нові подробиці про смертельне ДТП під Києвом

У 2019 році Дарницький районний суд засудив за быйку вже двічі судимого Желепу до штрафу в 1700 гривень. Тоді Антон познайомився з працівником "Тіп-Топ Сервіс". Разом вони вирішили випити, але чоловікам випивки не вистачило і вони вирушили за добавкою. Дорогою у магазин між ними спалахнула сварка і Желепа сильного побив свого нового знайомого.

Якби суд  засудив його до перебування у в'язниці, а не призначив  штраф, то сім"я, що загинула у ДТП з його вини,  могла б залишитися  живою.


Як писали "Коментарі", вчора в аварії на Обухівській трасі загинула майже ціла сім'я. Подружжя та їх восьмирічна донька померли на місці. Ще двох дітей — 10-річного та 12-річного хлопчиків — забрали в лікарню. Врятувати молодшого медикам не вдалося. Вижив тільки 12-річний хлопчик. Лікарі продовжують боротися за його життя.

Винуватцем жахливої ​​трагедії став водій "Мерседеса" Антон Желепа, який був п'яним, і, як виявилося, вже судимим за подібний злочин. В крові винуватця смертельної аварії було виявлено 1,32 проміле алкоголю. Зараз вирішується питання про вручення йому підозри та обрання запобіжного заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Антон

27 січня 2023, 20:09

Ужас


Новини