Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Зґвалтував 12-річну дівчинку: стали відомі нові подробиці про педофіла з Рівненщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Зґвалтував 12-річну дівчинку: стали відомі нові подробиці про педофіла з Рівненщини

Чоловік зґвалтував доньку своєї знайомої

9 вересня 2021, 20:58
Поділіться публікацією:

На Рівненщині 8 років тюрми за сексуальне насильство, вчинене над неповнолітньою, отримав  29-річний місцевий житель. Справа розглядалась Костопільським районним судом, який призначив педофілу таке суворе покарання в місцях позбавлення волі.  Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Зґвалтував 12-річну дівчинку: стали відомі нові подробиці про педофіла з Рівненщини

Чоловік проведе за ґратами 8 років (фото з відкритих джерел)

Молодик познущався з дитини ще в грудні 2019 року. Жертвою сексуального насилля  стала 12-літня донька його знайомої.

Аби задовольнити своє хтиве бажання, парубок і вчинив сексуальне насильство над дівчинкою, познущавшись з неї. За повідомленням пресслужби Рівненської прокуратури, це сталось всупереч волі малолітньої жертви ґвалтівника.

Юна рівненчанка після  примусового сексуального акту завагітніла в 12 років і народила дівчинку.

Крім восьмирічного перебування за ґратами, суд примусив ґвалтівника компенсувати своїй жертві 100 тисяч гривень, задовольнивши її цивільний позов. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем.У Рівному двоє підлітків-братів напали з ножем на перехожу. Потерпілу госпіталізували до міської лікарні. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції Рівного. Відомо, що близько 9 години ранку 31 серпня підлітки вчинили напад на 42-річну місцеву мешканку. Жінка йшла вулицею Чорновола, коли один з хлопців вдарив її кілька разів ножем у спину. Після чого хлопці втекли з місця події. Очевидці викликали поліцію та "швидку". Жінка госпіталізована до лікарні. У потерпілої непроникаючі поранення, її опитають слідчі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини