Головна Новини Суспільство мистецтво і культура З розміткою руху, уроками на вулиці і без дзвінка: як будуть вчитися школярі з 1 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

З розміткою руху, уроками на вулиці і без дзвінка: як будуть вчитися школярі з 1 вересня

У Кабміні розповіли, чи будуть діти вчитися в масках і де, власне, запрацюють школи

13 серпня 2020, 09:41 comments1371
Поділіться публікацією:

Стало відомо про нові правила для школярів, які у зв'язку з карантином введуть по всій Україні вже 1 вересня. Про це з посиланням на Кабмін повідомляє "РБК Україна".

З розміткою руху, уроками на вулиці і без дзвінка: як будуть вчитися школярі з 1 вересня

По-перше, школи запрацюють лише там, де рівень інфікування коронавірусом не досяг піку: в зеленій, жовтій і оранжевій зонах. Що ж стосується червоної зони, там школярі будуть вчитися онлайн.

Відомо, що батьки не зможуть супроводжувати дітей в школу — тільки до входу, де школярам будуть щодня вимірювати температуру. Згідно з рекомендаціями уряду, діти повинні по мінімуму переходити з кабінету в кабінет, а щоб учні якомога менше перетиналися, на підлозі коридорів потрібно позначити розмітку двостороннього руху. Також школярі повинні будуть носити маски в коридорах, заняття ж будуть проходити без засобів індивідуального захисту. Рекомендують частину уроків, наприклад, музику, творчість і подібні дисципліни, проводити на повітрі, якщо дозволяє погода. Від традиційних святкувань першого дзвоника в МОН школам радять  утриматися.

Нагадаємо, сьогодні рівень інфікування в Україні підскочив до нового антирекорду



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини