Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ялинка одного з українських міст увійшла до ТОП-15 найгарніших у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ялинка одного з українських міст увійшла до ТОП-15 найгарніших у Європі

Ялинку Києва включили до рейтингу найгарніших у Європі

1 січня 2022, 10:30 comments2124
Поділіться публікацією:

Головну ялинку одного з українських міст включили до переліку найгарніших новорічних ялинок в Європі. Всього до рейтингу "Найкрасивіші ялинки Європи 2021 року" увійшло 28 зелених "претенденток" з різних міст європейських країн, не лише зі столиць.

Ялинка одного з українських міст увійшла до ТОП-15 найгарніших у Європі

Київська ялинка, фото Europe Best Destinations

"У головних містах Європи встановили ялинки. Вони символізують різдвяні свята з глінтвейном, випічкою… Кожен пишається своєю ялинкою, молодий чи старий. Ось добірка найкрасивіших різдвяних ярмарків Європи, а також ми хотіли б запропонувати вам добірку найкрасивіших ялинок Європи", — йдеться в описі.

Перша п'ятірка найгарніших ялинок виглядає так: ялинка в Гайнсілемі на острові Гозо (Мальта), Страсбурзі (Франція), Лісабоні (Португалія), Будапешті (Угорщина), Вільнюсі (Литва). Ялинка з Києва стала 13-ю в переліку Europe Best Destinations.

"Столиця України – ідеальне місце для мандрівників, які шукають автентичності, снігу, традицій. Різдвяних базарів у Києві не один, а кілька. На Софійській площі можна помилуватися однією з найкрасивіших ялинок Європи. Це справжнє дерево прикрашене десятками кілометрів гірлянд. Різдвяний ярмарок відкритий для відвідувачів з 14 грудня по 20 січня", — йдеться на сайті.

Найнезвичнішою ялинкою можна назвати ялинку в паризькій галереї "Лафайєт", адже вона перевернута догори "корінням". Також незвично виглядає металева ялинка в Лондоні, що прикрашена ліхтариками й розташована на набережній Темзи.

Як повідомляв портал "Коментарі", скільки коштували новорічні ялинки в різних містах України. Повідомляється, що найдорожчим виявилося новорічне містечко у Дніпрі, на його облаштування з бюджету витратили 50 мільйонів гривень, така вартість вийшла через велику кількість ілюмінацій та підсвічування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини