Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Які книги стали бестселерами в Україні у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Які книги стали бестселерами в Україні у 2021 році

Українські видавці розповіли, яких авторів купували найбільше у 2021 році

7 січня 2022, 10:41
Поділіться публікацією:

Українські видавництва розповіли, твори яких авторів стали для них бестселерами у 2021 році. Про це пише "Читомо".

Які книги стали бестселерами в Україні у 2021 році

Українці почали купувати на тисячу книги, фото з відкритих джерел

Перед новорічними святами чимало українців купували книжки на виплати від держави. Видавництва, книгарні та інтернет-магазини давно не бачили такого напливу читачів. На початку січня вони ще продовжують доставляти замовлення покупцям.

"Видавництво Старого Лева" найбільше продало примірників твору іноземного автора Тома Флетчера "Різдвозавр та список Нечемнюхів". На другому місці в їх рейтингу — німецький автор Бодо Шефер з твором "Пес на ім’я Мані або Абетка грошей". На третьому — переклад "Джуді Муді" від Меґана МакДоналда.

"Наш Формат" визначив трійку бестселерів так: 1 місце — "Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях" Марка Лівіна, Іллі Полудьоннього,  на 2 місці — "Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети" Ґрега МакКеона, на 3 місці — "Атлант розправив плечі. Частина перша. Несуперечність" Айна Ренда.

Видавництво "Vivat" назвало переможцями за кількістю продажів такі твори: Справа Василя Стуса: збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР (упоряд.: Вахтанг Кіпіані); "Кафе на краю світу" (пер. з анг. М. Пухлій) Джона Стрелекі та книгу від Мей Маск "Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху (пер. з англ. А. Цвіри)".

У видавництві "Талант" серед бестселерів назвали дитячі книги українських авторів — Юлії Ярмоленко "Малечі про інтимні речі", Наталії Стукман "Малюк Коргі" та  Володимира Верховеня "Вусохвості й лапокрилі. Читанка про тварин".

Також дитячі бестселери за версією Видавничого дому "Школа" такі: Василь Федієнко "Буквар Читайлик: навчальний посібник"; Всеволод Нестайко "Дивовижні пригоди в лісовій школі: Сонце серед ночі. Пригоди в павутинії" та Барбара Кантіні "Мортіна. Історія від якої можна вмерти зо сміху: казка".

Видавництво "Віхола" найбільше продало примірників твору Каті Бльостки "Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно…"; Андрія Сем’янків "Медицина доказова і не дуже" та Володимира Станчишина "Стіни у моїй голові. Жити з тривожністю та депресією".

"Ранок" визначив трійку бестселерів таким чином: Геннадій Меламед "Зворушливі книжки: Мій супердідусь"; Зоман Чейнані "Школа Добра і Зла" та Сергій Жуков "Українознавці: Україна. Від первісних часів до сьогодення".

Як повідомляв портал "Коментарі", українці, що отримали тисячу за вакцинацію, штурмують книгарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини