Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Все починалось, як застуда: у Львові за життя бореться 5-річна дівчинка, у якої вражено 80% легень
commentss НОВИНИ Всі новини

Все починалось, як застуда: у Львові за життя бореться 5-річна дівчинка, у якої вражено 80% легень

Дівчинка підключена до ЕКМО

23 вересня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Лікарі Львівського обласного медичного закладу  "Охматдит"зараз борються за життя маленької мешканки цієї області, яка захворіла на коронавірус. Ситуація, яка виникла з юною пацієнткою, непроста. Адже, у хворої інфіковано вірусом 80% легень. Про це інформує пресслужба дитячого медичного закладу.

Все починалось, як застуда: у Львові за життя бореться 5-річна дівчинка, у якої вражено 80% легень

За життя дівчинки борються лікарі (фото з відкритих джерел)

5-річна малючка мешкає на Львівщині. Вона простудилась і батьки лікували її від простудного захворювання, адже в дитини був звичайний кашель та нежить. Але це лікування не дало результату, хворій ставало все гірше і її забрали до дитячої лікувальної  установи.

За інформацією медиків, в маленької пацієнтки виявили купу супутніх захворювань, як двобічна пневмонія, яка є супутньою при ковіді, сепсис, серцево-судинна і дихальна недостатність. Її підключено до апарату ШВЛ.

Як наголосила керівник відділення реанімації та інтенсивної терапії львівського "Охматдиту" Віра Приймакова, коли в маленької львів’янки буде продовжуватись негативна динаміка і стане вкрай низьким  індекс оксигенації, її буде рятувати апарат ЕКМО.

Зважаючи на цей непростий випадок ковіду в маленької пацієнтки, лікувати який вкрай складно, медики просять батьків не наражати своїх діток на смертельну небезпеку і при перших симптомах ковіду йти на прийом до свого сімейного лікаря.

Зараз фахівці дитячої установи "Охматдит" в західному регіоні рятують від ковіду 13 пацієнтів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові хірурги врятували немовля з рідкісною вадою.Кілька  складних хірургічних втручань довелось провести медикам Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит", аби врятувати маленького 4-місячного хлопчика, який народився без стравоходу та залишився сиротою при живих батьках. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

23 вересня 2021, 22:05

В садиках на сегодня половина детей соплят и кашляют и врач по этим симптомам определит коронавирус ?


Новини