Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію

Подія трапилася увечері біля будинку покійного

28 жовтня 2021, 08:40 comments2101
Поділіться публікацією:

В обласному місті Суми від вогнепальних поранень загинув молодий чоловік. Особу загиблого встановлено. Інформацію підтвердив губернатор області та знайомі покійного. Про це пише Суспільне.

В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію

На місці події працювали слідчі, фото Facebook

За словами прес-офіцера Нацполіції Сумщини Володимира Крупецьких, на місце прибули криміналісти та слідчо-оперативна група. Про стрілянину та вбивство на лінію "102" повідомили близько 21-ї години.

Відомо, що увечері 27 жовтня, в місцевого мешканця Сум Олександра Іваніну, що був активістом Національно-визвольного руху "Правий сектор", невідомий здійснив понад 10 пострілів. Повідомляється, що вбитому було 28 років. В той вечір він приїхав на автомобілі додому разом з дружиною. Коли пара вийшла з автівки, невідомий чоловік почав стріляти в покійного.

За словами керівника "Правого сектору" в Сумах Сергія Супруна, причиною вбивства могла бути активна діяльність покійного та публічні виступи.

У Facebook голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький написав допис про смерть активіста та наголосив, що чоловіка нахабно вбили біля помешкання. Також губернатор назвав трагедію, що сталася, жахливою.

У прес-службі Нацполіції повідомили, що наразі є дві версії — вбивство на замовлення і вбивство, скоєне на ґрунті неприязних стосунків. Тіло чоловіка відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Внаслідок чого, він отримав три кульових поранення в спину та одне в грудну клітину. Від чого потерпілий помер на місці події.

Як повідомляв портал "Коментарі", жителі містечка Охтирка, що на Сумщині, які потрапили на цвинтар, де ховають домашніх улюбленців, неподалік захоронення собаки знайшли людські останки. Старожили розповідають, що під час війни там стояв німецький госпіталь і неподалік від нього ховали померлих.

В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію - фото 2
В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію - фото 3
В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію - фото 4
В Сумах вбили активіста: що відомо про трагедію - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Есенин

29 жовтня 2021, 06:28

Это месть. Не исключено, что погибший сам убивал в 13-14 годах. Правый сектор не благотворительная организация, а довольно агрессивная.

Елена С.

28 жовтня 2021, 08:59

Полиция наведёт порядок в Украине или нет? Сколько можно терпеть? Страшно выходить на улицу.

Сташинский

28 жовтня 2021, 08:38

Да, блатная жизнь - нелегкая.


Новини