Головна Новини Суспільство події В Сумській області знайшли людські кістки на кладовищі для тварин (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Сумській області знайшли людські кістки на кладовищі для тварин (ВІДЕО)

Раніше на цьому місці нібито було німецьке кладовище

21 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Жителі містечка Охтирка, що на Сумщині, які потрапили на цвинтар, де ховають домашніх улюбленців, неподалік захоронення собаки знайшли людські останки.

В Сумській області знайшли людські кістки на кладовищі для тварин (ВІДЕО)

Місцеві мешканці виявили майже цілий скелет людини (фото з відкритих джерел)

Відеоролик про це вони розмістили  в соціальних мережах. Старожили розповідають, що під час війни там стояв німецький госпіталь і неподалік  від нього ховали померлих.

 Це місце, де знайшли невідомі рештки загиблих, знаходиться поряд з об’їзною дорогою.

За словами гордянки, яка фільмувала цю подію на цвинтарі для тварин, це повністю людський скелет, який добре зберігся — череп, щелепа, ребра. Чиясь могила на чужій землі,- коментує авторка, ще раз направляючи камеру на знайдений кістяк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Сумській області поліція розслідує вбивство трирічного хлопчикаПро зникнення малолітнього сина до поліції заявила матір дитини, що проживає у Глухові. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Сумській області. Поліції було відомо, що чоловік забрав 3-річного хлопчика із дитячого садочка, але не привів його додому і зник. Поліціянти разом із волонтерами обшукали Глухів. За допомогою масштабних пошуків, вивчення записів камер спостереження по місту та залучення допомоги містян через соціальні мережі, правоохоронцям вдалося розшукати чоловіка, що зник із дитиною. Того ж дня батька хлопчика виявили в межах міста без сина. Під час спілкування з правоохоронцями 50-річний чоловік запевняв їх, що не знає де його дитина. Згодом з'ясувалося, що чоловік вбив сина, він показав місце, де покинув тіло хлопчика. Відомо, що батько забрав сина з дитсадка і повіз його за місто на велосипеді.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини