Головна Новини Суспільство Кримінал У Сумській області поліція розслідує вбивство трирічного хлопчика: кого підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області поліція розслідує вбивство трирічного хлопчика: кого підозрюють

Зниклого хлопчика виявили мертвим у лісосмузі біля Глухова

16 вересня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

У Сумській області поліція розслідує вбивство трирічного хлопчика: кого підозрюють

Батько дитини показав слідчим місце вбивства, фото Нацполіції

Про зникнення малолітнього сина до поліції заявила матір дитини, що проживає у Глухові. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Поліції було відомо, що чоловік забрав 3-річного хлопчика із дитячого садочка, але не привів його додому і зник. Поліціянти разом із волонтерами обшукали Глухів. За допомогою масштабних пошуків, вивчення записів камер спостереження по місту та залучення допомоги містян через соціальні мережі, правоохоронцям вдалося розшукати чоловіка, що зник із дитиною. Того ж дня батька хлопчика виявили в межах міста без сина.

Під час спілкування з правоохоронцями 50-річний чоловік запевняв їх, що не знає де його дитина. Згодом з'ясувалося, що чоловік вбив сина, він показав місце, де покинув тіло хлопчика. Відомо, що батько забрав сина з дитсадка і повіз його за місто на велосипеді. У межах лісосмуги чоловік надів на голову синові пакет та зв'язав йому руки. Коли син перестав дихати, чоловік поїхав з місця.

Батька загиблого хлопчика арештували в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з'ясовують причини вчинку місцевого мешканця. Тіло дитини буде направлено до бюро судово-медичної експертизи.

Портал "Коментарі" писав за що мешканцю Житомира загрожує довічне позбавлення волі. Чоловік вбив жінку та її дитину й підпалив квартиру. Спочатку на виклик про пожежу у квартирі прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Під час гасіння вогню вони виявили два трупи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини