Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Укрзалізниця" продовжила вечірні рейси київської електрички
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" продовжила вечірні рейси київської електрички

10 травня 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

Державне підприємство "Укрзалізниця" (УЗ) організувала додаткові вечірні рейси Київської кільцевої електрички.

"Укрзалізниця" продовжила вечірні рейси київської електрички

Додаткові вечірні рейси прибувають до кінцевих станцій – "Святошино" та "Дарниця". Фото: Facebook/"Укрзалізниця"

Про це повідомляє прес-служба державного залізничного перевізника. За інформацією УЗ, додаткові вечірні рейси прибувають до кінцевих станцій – Святошин та Дарниця – о 21:30.

Як зазначають у держпідприємстві, продовження вечірніх маршрутів дозволить мешканцям Київ та гостям столиці дістатися додому до таких районів як Сирець, Оболонь, Троєщина, Русанівка, Березняки, Деміївка, Солом'янці, Борщагівка до початку дії комендантської години.

Раніше повідомлялося, що після повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну, АТ "Укрзалізниця" попередила про відміну ряду приміських поїздів.

Зокрема, з 25 лютого тимчасово було скасовано маршрути поїздів з Києва у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопу, Шостки, Василькова, Коростеня, Тетерева, Малина та між цими пунктами.

Крім цього, в Одеському регіоні було скасовано поїзди, що курсували за маршрутом Миколаїв – Херсон, Херсон – Вадим та Христинівка – Умань.

У центральному регіоні на той момент було скасовано поїзди Запоріжжя – Новоолексіївка та Мелітополь – Запоріжжя. У Львівському регіоні скасовуються електропоїзди сполученням Львів-Лавальне-Чоп з 25 лютого та назад з 26 лютого.

Крім цього, скасували відправлення електропоїздів сполученням Харків — Козача Лопань, Мерчик — Тростянець — Смородине та Тростянець — Смородине — Люботин.

Скасовано також ряд приміських рейсів на сході країни: поїзди за маршрутами Харків – Бахмут, Харків – Лозова – Краматорськ та Харків – Слов'янськ.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини