Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українські танцюристи викликали фурор у Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські танцюристи викликали фурор у Великобританії

Пари українських танцюристів здобули перемоги на престижному фестивалі

10 вересня 2021, 17:55 comments1421
Поділіться публікацією:








Українські танцювальні пари  привезли кілька нагород з фестивалю Blackpool Dance Festival, що проходив у Великобританії. У фестивалі взяли участь понад 2500 пар з 60 країн світу. Про це пише сайт SALAD.

Українські танцюристи викликали фурор у Великобританії

Blackpool Dance Festival щорічно проводять з 1920 року, фото з відкритих джерел

Ще десять пар стали фіналістами престижного міжнародного заходу із спортивно-бальних танців, що відбувся в Блекпулі.

Повідомляється, що пара Олеся Гецько та Олександр Кравчук перемогла у категорії "Професіонали. Rising Star" (латиноамериканська програма). Пара Єлизавета Мацулевич та Євген Борушко — це переможці в категорії "До 21 року" (латиноамериканська програма).

Юна пара Тимур Путята та Евгенія Піндюра викликала справжній фурор та здобула перемоги у п'яти категоріях у віковій групі "Ювенали".


Українські танцюристи викликали фурор у Великобританії - фото 2


Усім переможцям вручили призи, серед яких іменні сертифікати на пару професійного танцювального взуття й річні сертифікати на доступ до танцювального залу Британської академії танцю "Winter Gardens". Ця зала буде найсучаснішою й вже за кілька тижнів відкриється у столиці.

Зазначимо, що Blackpool Dance Festival щорічно проводять в бальному залі Empress з 1920 року. Конкурс має сторічну історію та є дуже престижним для виконавців спортивно-бальних танців. До журі входять найвидатніші фахівці Британії, що зробили кар'єру в танцях.

Як повідомляв портал "Коментарі", картину цифрового художника Beeple продали на аукціоні за 69 млн доларів. Художник Майк Вінкельманн, який відомий під ніком Beeple, продав свою картину "Everydays: The First 5000 Days" аукціонному будинку Christie'sа.
На аукціон виставили JPG-файл — колаж з усіх зображень, які художник щодня публікував в інтернеті протягом п'яти тисяч днів починаючи з 2007 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини