Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022

Українка отримала музичну премію Music Moves Europe Awards 2022

21 січня 2022, 16:22
Поділіться публікацією:

Аліна Паш із Закарпаття удостоєна музичної премії Music Moves Europe Awards 2022 як виконавиця пісень. Про це повідомляється на сторінці Національного бюро програми ЄС "Креативна Європа" в Україні.

Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022

Аліна Паш, фото Facebook

Церемонія нагородження цьогорічних переможців музичної премії відбулася 20 січня. Ця грандіозна подія співпала по часу з фестивалем-шоукейсом ESNS (Eurosonic Noorderslag) в Нідерландах.

Серед лауреатів премії: Denise Chaila (Ірландія), Дeva (Угорщина), Meskerem Mees (Бельгія), Mezerk (Франція) і Blanks (Нідерланди). Всього було обрано п’ять кращих виконавців. Усі вони отримали грошове заохочення в розмірі 10 тисяч євро.

Україна другий рік поспіль виходить на такий рівень визнання творчості наших музикантів. В 2021 році премію отримала відома реперка alyona alyona.

Повідомляється, що The Music Moves Europe Awards співфінансується програмою ЄС, що має назву Creative Europe.

28-річна співачка та реперка Аліна Паш має чимало нагород, серед яких перемога в номінаціях Jäger Music Awards в 2018 та 2019 роках, перемога в номінації "Співачка року" "Elle Style Award". Співачка була учасницею й потрапила до фіналу шостого сезону вокального шоу "X-Фактор". Музикантка вже знялася в десяти кліпах та випустила три музичних альбоми. В грудні 2021 вона випустила мініальбом "Норов".

Як повідомляв портал "Коментарі", професійний український боксер Олександр Усик поділився деталями сімейного життя та дитинства. Про це спортсмен розповів в інтерв'ю відомій телеведучій Маші Єфросиніній.

Також ми писали, що Олена Зеленська представила довідник нової етики спілкування. Тож тепер неправильно говорити "інвалідні візки", "літні люди", "старі", "сліпі", "німі", "негри", "цигани". Етичні варіанти є в матеріалі.

Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022 - фото 2
Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022 - фото 3
Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022 - фото 4
Українська співачка стала переможницею Music Moves Europe Awards 2022 - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини