Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українська пісня увійшла в ТОП-3 найпопулярніших треків за історію Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська пісня увійшла в ТОП-3 найпопулярніших треків за історію Євробачення

Пісня гурту Go-A "Шум" стала третьою в рейтингу «ESC TOP 250»

5 січня 2022, 12:25
Поділіться публікацією:

Українська пісня гурту Go-A посіла третє почесне місце в рейтингу найпопулярніших пісень за історію музичного конкурсу Євробачення. Про це повідомляють на сторінці Go-A Band в Facebook.

Українська пісня увійшла в ТОП-3 найпопулярніших треків за історію Євробачення

Виступ гурту Go-A, фото Facebook

Як йдеться в дописі, до щорічного рейтингу популярних пісень "ESC TOP 250" увійшли два треки Go-A. Пісня "Шум" увійшла в трійку лідерів, пісня "Solovey" посіла 128 місце майже в середині рейтингового списку. В цей рейтинг пісень вперше в історії потрапили дві україномовні музичні треки. Перше місце посіла шведська пісня "Loreen", 2- ге місце посіла пісня "Zitti e buoni" від Måneskin.

"Б'ємося об заклад, що ми знаємо, яка пісня не виходила у вас з голови весь 2021 рік! Тут не буде підсумків — буде лише безмежна вдячність кожному, хто вірив у нас, хто тримав за нас кулачки під час оголошення результатів на Євробаченні, хто заплітав Шума на концертах, хто не знає мови, але підспівував українським пісням, хто піднімав біля європейської сцени наш синьо-жовтий прапор, хто слухав по колу наші треки і хто весь рік дарував нам дивовижну підтримку та любов", — йдеться в дописі.

Однак це ще не всі перемоги музичного гурту, що виступив на Євробаченні. Також на сторінці гурту повідомляється, що гурт Go-A виграв конкурс Eurovision Awards у номінації "Найбільш інноваційна сценічна постановка".
Представники гурту подякували за підтримку тим, хто доклав зусиль до створення постановки.

Як повідомляв портал "Коментарі", книгу "UKRAINE. Food & History /Україна. Їжа та історія" обрали як кращу в двох номінаціях міжнародної премії Gourmand Awards. Про це повідомляють на сторінці Українського інституту. Українське видання названо кращим в номінаціях "Історія кулінарії" та "Східна Європа".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини