Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт

Степан Рябченко народився в Одесі в родині художників, там же працює і живе

13 січня 2021, 14:20 comments1073
Поділіться публікацією:

Українець Степан Рябченко потрапив в список 15 кращих художників-новаторів в цифровому мистецтві. Відповідні дані рейтингу опублікувала компанія Electric Artefacts.

Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт

Степан Рябченко. Фото: 24tv.ua

Що відомо про талановитого українця

Степан є провідним медіа-художником. Він працює з такими напрямками як скульптура, концептуальна архітектура, а також світлові інсталяції.

Рябченку 33 роки, він родом з Одеси. Народився в родині художників, живе і працює в Одесі. Навчався в Одеській державній академії будівництва та архітектури, отримав ступінь магістра архітектури.

А у 2015 Степан потрапив до рейтингу "30 до 30" журналу Forbes. Художник був переможцем декількох міжнародних конкурсів

У нього є серія робіт під назвою "Електричні артефакти". У ній автор зобразив туманне фіолетове небо, безкраї океани та потойбічні споруди.

У більшості творів українського художника можна побачити нерухомі предмети та нереалістичні пейзажі — уявні рослини й тварини, на створення яких часто надихали комп'ютерні віруси. Пропонуємо вашій увазі кілька прикладів робіт Рябченка, щоб ви змогли особисто в цьому переконатися.

Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт - фото 2
Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт - фото 3
Українець потрапив до списку найкращих цифрових художників світу: приклади його робіт - фото 4
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому "каракулі" одного з найпопулярніших художників продаються за мільйони доларів. Сай Твомблі відомий всьому світу завдяки вмінню максимально креативно висловлювати свою творчість на полотні. Його манера відрізняється від інших художників тим, що він малює різні лінії, подряпини й написи в хаотичному порядку.
Відомо, що свій кар'єрний шлях Сай почав ще в 1960-х роках. Тоді він писав на білому полотні олівцем, пастеллю і фарбою. Він вибрав для себе манеру абстрактного експресіонізму, але залишив осторонь універсальні цілі та героїчні претензії, які притаманні цьому напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини