Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У коміксах DC буде новий супергерой. Він українець
commentss НОВИНИ Всі новини

У коміксах DC буде новий супергерой. Він українець

Перший український супергерой у коміксах DC. Що про нього відомо?

28 листопада 2022, 23:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одне з найбільших видавництв коміксів DC Comics відновлює пригоди команди "Штормова варта", які в оригіналі мають назву Stormwatch. Одним з супергероїв серії стане українець Павло Ступка, який більш відомий під псевдо Core, тобто "Ядро". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bleeding Cool.

У коміксах DC буде новий супергерой. Він українець

В DC з'явився український супергерой. Фото: з відкритих джерел

Серія коміксів "Штормова варта" виходила з березня 1993 року від компанії Image Comics, з часом права отримало видавництво DC Comics. З моменту виходу першого номера минуло майже 30 років і американська компанія вирішила зробити рімейк історії.

Це перша поява українця в коміксах від DC. Наразі невідомі всі здібності українського героя, проте видання Bleeding Cool отримало трохи інформації про Павла Ступку, "Ядро".

"Український живий ядерний генератор, що вміє літати. Йому п'ятдесят два роки, але виглядає він на шістнадцять. Ядерна генерація позбавляє його зморшок" — це секретний опис супергероя від DC Comics, який потрапив до видання Bleeding Cool.

Штормова варта – це супергеройська команда, що виконувала накази ООН. Перший номер коміксів "Штормова варта" має з'явитись у продажу до кінця тижня. Його вартість становить вісім доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з Києва перед початком ракетного обстрілу виїхало кілька вантажівок до Іспанії.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ентузіасти за допомогою нейромережі Midjourney створили персонажів з серії фільмів про Гаррі Поттера. Але так, ніби головні герої фільму про юного чарівника є японцями в середньовіччі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини