Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У ДУС назвали вартість очищення Офісу президента після скандальної акції протесту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДУС назвали вартість очищення Офісу президента після скандальної акції протесту

Левова частка цієї суми піде на ремонт дев'яти пошкоджених дверних блоків

8 квітня 2021, 00:43
Поділіться публікацією:

Змивання фарби з фасаду Офісу президента обійшлося в 199 тис. гривень. Ремонт і відновлення стін обійдуться ще в півтора мільйона. Такий кошторис, складену Державним управлінням справами, призводить УНН.

У ДУС назвали вартість очищення Офісу президента після скандальної акції протесту

Офіс президента (фото з відкритих джерел)

Вартість майбутніх робіт підраховували фахівці НПП "Спектр". Згідно з їхнім висновком, на відновлення фасаду знадобляться 1 571 610 гривень. Левова частка цієї суми піде на ремонт дев'яти пошкоджених дверних блоків. Кошторис виглядає наступним чином:

• очищення (миття) фасаду і мощення площі — 297 тис. грн;

• заміна віконного блоку, розбитої шибки, лакофарбового покриття віконних блоків, армування протиударними плівками — 85 тис. грн:

• ремонт дверних блоків — 1,16 млн грн;

• непередбачені витрати — 31 тис. грн.

Нагадаємо, розмальований під час акцій протесту 20 березня Офіс президента досі не очистили. Однак раніше на Банковій повідомляли, якщо фарба не відмити за 72 години, вона в'їсться в фасад. Тоді на її очищення доведеться витратити вдвічі більше. Так в чому справа і чому Офіс президента досі не блищить? Причини пояснили в прес-центрі ВП. Річ у тому, що поки Державне управління справами тільки вибирає компанії, які могли б зайнятися клінінгом.

ДУС планує замовити послуги в компанії, яка візьме менше грошей за свої послуги. Прес-центр має намір публічно відзвітувати, коли закінчиться очищення будівлі. Попередня вартість ремонтних робіт склала 2 мільйони гривень. Зараз в Офісі президента оцінили очищення будівлі у 250-300 тисяч гривень. Свої послуги запропонували десять клінінгових компаній.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Павел

8 квітня 2021, 12:51

А сколько денег стырят???


Новини