Головна Новини Суспільство події Чому Офіс президента досі не відчистили від фарби
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Офіс президента досі не відчистили від фарби

Якщо фарбу не відмити за 72 години, вона може в'їстися в граніт

23 березня 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Розмальований під час акцій протесту 20 березня Офіс президента досі не очистили. Проте раніше на Банковій повідомляли, якщо фарбу не відмити за 72 години, вона в'їсться в фасад. Тоді на її очищення доведеться витратити вдвічі більше коштів. То у чому справа і чому Офіс президента досі не блищить? Причини пояснили в прес-центрі ОП.

Чому Офіс президента досі не відчистили від фарби

Офіс президента: чому будівлю досі не очистили від фарби. Фото: sharij.net

Річ у тому, що поки Державне управління справами тільки обирає компанії, які б могли зайнятися клінінгом. ДУС планує замовити послуги у компанії, яка візьме найменше грошей за свої послуги.

Прес-центр має намір публічно відзвітувати, коли закінчиться очищення будівлі.

Попередня вартість ремонтних робіт становила 2 мільйони гривень. Нині в Офісі президента оцінили очищення будівлі в 250-300 тисяч гривень. Свої послуги запропонували десять клінінгових компаній.

Окрім того, в прес-центрі повідомляють, що попереду — відновлення пошкоджених від диму та загоряння приміщень, заміна деяких вікон та дверей.

Раніше сайт "Коментарі" писав, що атака на Офіс президента викликала бурю емоцій та активні обговорення в Україні. Ми вирішили запитати в експертів, кому був вигідний такий поворот подій? Хто стоїть за цією атакою? До чого це все може призвести? Відповіді можна знайти тут.

Рекомендуємо проглянути підбірку мемів про атаку на Офіс Зеленського.

Також раніше повідомлялося, що у президентській партії "Слуга народу" прокоментували конкуренцію на електоральному полі з лідером партії "Європейська солідарність" і експрезидентом України Петром Порошенком. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/3906
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини