Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У "чорному списку" Мінкульту опинилися ще 7 російських діячів культури
commentss НОВИНИ Всі новини

У "чорному списку" Мінкульту опинилися ще 7 російських діячів культури

Відтепер в "чорному списку" Міністерства культури 199 громадян, які загрожують національній безпеці країни

28 травня 2021, 16:52
Поділіться публікацією:

Міністерство культури та інформаційної політики України внесло до списку осіб, що загрожують національній безпеці країни, ще сім російських діячів культури, повідомляє видання "Українська правда" з посиланням на державне відомство. 

У "чорному списку" Мінкульту опинилися ще 7 російських діячів культури

У "чорному списку" Мінкульту опинилися ще 7 російських діячів культури - фото з відкритих джерел

Відзначається, що Мінкульт вносить зміни до зазначеного списку за поданням Служби безпеки України. Так, в переліку опинилися: актриси, народні артистки РФ Віра Алентова, Євгенія Александрова, джазовий піаніст і композитор, народний артист РФ Ігор Бриль, Денис Каганець, джазмен Яків Окунь, засновник кінокомпанії "Таврида Фільм" Одіссей Піпія, співачка Ельвіра Тугушева, відома під псевдонімом Elvira T.

Відтепер в "чорному списку" Міністерства культури 199 громадян, які загрожують національній безпеці України.

Нагадаємо, що напередодні Мінкульт України прийняв рішення внести ще шістьох російських артистів в "чорний список". Повідомляється, що всі вони брали участь в роботі над кінострічкою "Пункт пропуску. Офіцерська історія". Фільм розповідає історію двох військовослужбовців з Криму, які опинилися в полоні у Служби безпеки України.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що українським шанувальникам реп-творчості російського виконавця Моргенштерна час готувати гроші на закордонні концерти свого кумира. З 28 квітня 2021 року артисту офіційно заборонений в'їзд на територію України. Відтепер Моргенштерн разом з іншими 180 представниками культурної галузі вважається загрозою для національної безпеки України. Представники Мінкульту внесли артиста в так званий "чорний список".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини