Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ще один телеканал в Україні можуть закрити - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один телеканал в Україні можуть закрити - нардеп

На цей раз мова йде не про телеканал з «пулу Медведчука»

17 лютого 2021, 19:13 comments2511
Поділіться публікацією:

Ще один український телеканал — на цей раз "Прямий" — може "приєднатися" до недавно заблокованих 112, ZIK і News One з так званого "пулу Медведчука". Таку інформацію повідомив в своєму Telegram -каналами народний депутат Олександр Дубинський.

Ще один телеканал в Україні можуть закрити - нардеп

Фото з відкритих джерел

"Ходять уперті чутки, що в п'ятницю на засіданні РНБОУ можуть бути введені також санкції проти власника телеканалу "Прямий" Макеєнка, який є номінальним власником в інтересах Порошенка", — йдеться в повідомленні Дубинського.

Відзначимо, що офіційно такі наміри Рада національної безпеки і оборони України не підтверджувала і не спростовувала.

Відмітимо, що телеканал "Прямий" формально належить колишньому главі КМДА і депутату від "Партії регіонів" Володимиру Макеєнку. Фактичним власником каналу в медіа неодноразово називали експрезидента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, свіже опитування порталу "Коментарі" і рейтингової платформи "Ratings.comments.ua" визначило найпопулярніший телеканал України. Крім того, українці розійшлися в думці відносно недавно закритих телеканалів соратника Медведчука. Дізнайтеся, хто зайняв вищі позиції рейтингу ТВ-каналів України!

Як повідомлялося раніше, президент Зеленський, який раніше обіцяв не блокувати канали, назвав блокування каналів 112, NewsOne і Zik боротьбою за правду. А ще він нещодавно в інтерв'ю запевняв, що нівелювати вплив олігархів можна, якщо відібрати у них медіаресурси. Чи можна розглядати блокування трьох каналів у цьому ракурсі? Хто може бути наступним — і чому? "Коментарі" дізналися відповіді в експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алекс

17 лютого 2021, 21:13

Зе! борется за правду, борясь с правдой! Какой-то сюр...


Новини