Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Родичі Майкла Джексона домоглися компенсації в 100 млн доларів за звинувачення в педофілії
commentss НОВИНИ Всі новини

Родичі Майкла Джексона домоглися компенсації в 100 млн доларів за звинувачення в педофілії

Суд призначив мільйонну компенсацію родичам Майкла Джексона

17 грудня 2020, 17:37
Поділіться публікацією:

Сім'я поп-зірки Майкла Джексона відсудила у компанії HBO 100 млн доларів, які телеканал зобов'язаний заплатити в рамках цивільного позову по справу про звинувачення співака в педофілії.

Родичі Майкла Джексона домоглися компенсації в 100 млн доларів за звинувачення в педофілії

Причиною позову стала документальна стрічка "Залишаючи Неверленд", в якій Майкла Джексона представили таким, що розбещує неповнолітніх.

Так, родичі поп-зірки в своєму позові вказали, що в 1992 році HBO отримав ексклюзивні права на показ фільму Джексона The Dangerous Tour, зобов'язавшись протягом 27 років не транслювати будь-які матеріали, що порочать репутацію артиста.

Попри умови контракту, керівництво HBO вирішилося на трансляцію в 2019 році скандальної стрічки "Залишаючи Неверленд". У фільмі є свідчення двох чоловіків про сексуальне насильство з боку співака.

Раніше представники каналу стверджували, що умови контракту не відносяться до поточної ситуації і заперечували свою провину в недотриманні говірки.

Проте, судове рішення свідчить, що прописані в 1992 році домовленості були досягнуті за обопільною згодою і мають силу і по сей день, хоча пройшло вже 28 років. Офіційної реакції юристів HBO поки немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", в мережі з'явився історичний кадр, на якому можна побачити чинного президента США Дональда Трампа разом з королем поп-музики Майклом Джексоном.

Нагадаємо, що біла рукавичка зі стразами, яка належала Майклу Джексону, пішла з молотка. Аукціон відбувся в американському штаті Техас. Невідомий покупець виклав за знаменитий аксесуар 104 тисячі доларів. Рукавичка з кристалами Swarovski є однією з "візитних карток" артиста. Джексон одягав її на зйомки кліпів і концерти. Поп-виконавець мав лише одну рукавичку, вважаючи, що "так крутіше".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини