Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Прогноз погоди на 19 липня: де сьогодні буде спекотніше всього
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 19 липня: де сьогодні буде спекотніше всього

У неділю в більшості областей України збережеться спекотна погода

19 липня 2020, 08:52 comments1131
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 липня, в більшості областей України очікується спекотна сонячна погода. Лише у західних областях пройдуть дощі з грозами. Температура повітря вночі буде на рівні +11...+16 градусів, вдень +24...+29 градусів. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 19 липня: де сьогодні буде спекотніше всього

Синоптики прогнозують, що сьогодні дощі пройдуть у Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Волинській, Львівській та Закарпатській областях. Там сьогодні буде найхолодніше – вдень температура повітря прогріється до +23...+25 градусів.

В інших областях України сьогодні без опадів, мінлива хмарність. Найспекотніше буде в Миколаївській і Херсонській областях, а також в Криму – до +30...+32 градусів вдень +17...+20 – вночі.

Синоптики також попереджають, що 19 липня у Хмельницькій, Миколаївській, Херсонській, Донецькій областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Прогноз погоди на 19 липня: де сьогодні буде спекотніше всього - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що в цього року жителі різних країн близько двох місяців можуть спостерігати з Землі комету Neowise, яка стала найяскравішою за останні роки. ЗМІ зібрали неймовірної краси фотографії комети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини