Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Олексій Данилов розповів, чи достатньо зброї в українській армії для відсічі
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Данилов розповів, чи достатньо зброї в українській армії для відсічі

Чиновник наголосив, що в Україні зброї достатньо для того, щоб відбивати наступ Росії

29 грудня 2021, 18:11
Поділіться публікацією:

Секретар Ради Національної безпеки і оборони Олексій Данилов в інтерв'ю розповів про ситуацію з можливим наступом Росії й як будуть відбиватися українські військові, повідомляє Новое время.

Олексій Данилов розповів, чи достатньо зброї в українській армії для відсічі

За словами політика, армія укомплектована, фото armyinform

Чиновник наголосив, що в армії є "достатньо зброї, щоб зустріти ворога". Коли наступ буде із залученням авіації та інших інструментів впливу, то "це буде для нас певним викликом". З іншого боку Данилов наголосив, що українці захищатимуть свою країну. За його словами, опитування показують, що 35% громадян готові захищати Батьківщину.

Секретар РНБО наголосив, що завдання Путіна  за допомогою внутрішньої дестабілізації розвалити Україну на дві-три частини, щоб вона перестала існувати в тих межах, які наразі є.

"І заяви, що нас не існує, що ми якась недодержава та інші, які останнім часом чомусь все частіше робить Путін – це питання не до нас, це питання до нього", — зазначив він.

"Чи потрібна нам зараз допомога? Так, потрібна. І ми звертаємось до наших країн-партнерів за цією допомогою. Чи ми отримуємо цю допомогу? Так, отримуємо. Чи достатньо її? Ми хотіли б, щоб її було набагато більше. Але якщо не буде такої допомоги, у нас вистачить розуміння, як давати агресору відсіч", — зазначив секретар.

Також він додав, що загальна кількість сектора безпеки та оборони становить близько мільйона людей. Однак за потреби на захист стане  громадянське суспільство, а це більше ніж мільйон осіб. Головне, щоб держава могла дати захисникам зброю. Олексій Данілов наголосив, що для територіальної оборони зброї достатньо й усіх членів цих бригад забезпечать нею.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Данилов розповів, як діятимуть державні органи у разі вторгнення Росії. Україна має схвалений план оборони територій. Там прописано, що до оборони будуть залучені усі органи влади. В секретному документі визначено структури та відомства, які будуть задіяні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини