Головна Новини Суспільство мистецтво і культура На Софійську площу в Києві повернули «чарівний капелюх»
commentss НОВИНИ Всі новини

На Софійську площу в Києві повернули «чарівний капелюх»

Казковий капелюх став самостійним арт-об'єктом

27 грудня 2020, 20:28 comments2351
Поділіться публікацією:

Капелюх, який спочатку повинен був стати прикрасою верхівки головної ялинки країни, знову з'явився на Софійській площі у столиці. Тільки тепер — це окремий самостійний елемент новорічної прикраси площі. Про те, що капелюх повернувся, повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова на своїй сторінці в Facebook.

На Софійську площу в Києві повернули «чарівний капелюх»

Капелюх на Софійській площі. Фото: APnews

Діана Попова розповіла, що сьогодні до капелюха вишикувалася величезна черга з бажаючих загадати бажання під капелюхом. Арт-об'єкт знаходиться біля головної ялинки країни. Під капелюхом також є "чарівне крісло", на якому можна сфотографуватися.

На Софійську площу в Києві повернули «чарівний капелюх» - фото 2
На Софійську площу в Києві повернули «чарівний капелюх» - фото 3

Раніше "Коментарі" писали, що вже не перший рік організатори свят в Києві радують городян своїм креативом. Так, на догоду новомодним віянням або під впливом поганої екології, підрядники вирішили прикрасити новорічний символ, що став традиційним, незрозумілою конструкцією у вигляді чаклунський капелюхи. Це викликало широкий резонанс, як серед жителів Києва, так і серед українців в цілому. Подібний креатив не припав до душі більшості, тому організатори, відчувши свій провал, вирішили закінчити експеримент. Громадськість перемогла — з головної ялинки країни прибрали незрозумілий для більшості ковпак.

Замість капелюха верхівку головної ялинки країни прикрашає восьмигранна зірка. Її монтаж почався вранці 17 грудня. Відомо, що навіть довелося зняти певну частину гірлянд, щоб поставити зірку. На виготовлення восьмигранної зірки знадобилося три дні. Аксесуар зроблений з алюмінію і гірлянд трьох кольорів. Його висота сягає чотирьох метрів, а вага — 60 кілограмів. Ціна нового новорічної прикраси склала 75 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

27 грудня 2020, 21:28

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам---- http://bit.do/exas


Новини