Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Замість капелюха: на головній ялинці країни змінили верхівку, яку висміяли в соцмережах (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість капелюха: на головній ялинці країни змінили верхівку, яку висміяли в соцмережах (відео)

На виготовлення восьмикутної зірки знадобилося 3 дні

17 грудня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:








Цього року головну ялинку країни вирішили прикрасити вельми креативним аксесуаром — чаклунським капелюхом. Як тільки люди Тільки побачили, як це буде виглядати в остаточному підсумку, вони тут же почали протестувати проти такого дивного дизайнерського рішення. І громадськість  таки змогла домогтися свого — капелюх  з ялинки зняли. А натомість встановили восьмикутну зірку.

Замість капелюха: на головній ялинці країни змінили верхівку, яку висміяли в соцмережах (відео)

На головній ялинці замість капелюха встановили зірку. Фото: kp.ua

Сталося це сьогодні, 17 грудня. Повідомляється, що монтаж зірки почався з самого ранку, але перед цим потрібна була ретельна підготовка до установки. Відомо, що навіть довелося зняти певну частину гірлянд, щоб поставити зірку.

Як повідомляє ТСН, на виготовлення восьмикутної зірки знадобилося три дні. Аксесуар зроблений з алюмінію і гірлянд трьох кольорів. Його висота сягає чотирьох метрів, а вага — 60 кілограмів. Ціна нової новорічної прикраси склала 75 тисяч гривень.

У сюжеті також говориться, що ялинка вже створює святковий настрій перехожим, навіть попри те, яка на ній прикраса — казковий капелюх чи восьмикутна зірка. Українці хочуть, щоб  цей рік швидше закінчився та забрав з собою всі ті випробування і труднощі, через які довелося пройти.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з головної ялинки Києва прибрали неоднозначний аксесуар. На догоду новомодним віянням або під впливом поганої екології, підрядники вирішили прикрасити новорічний символ, що став традиційним, незрозумілою конструкцією у вигляді чаклунського капелюха. Це викликало широкий резонанс, як серед жителів Києва, так і серед українців в цілому. Подібний креатив не припав до душі більшості, тому організатори, відчувши свій провал, вирішили закінчити експеримент. Громадськість перемогла — з головної ялинки країни прибрали незрозумілий більшості ковпак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини