Головна Новини Суспільство мистецтво і культура На фестивалі Atlas Weekend виступить популярний російський співак
commentss НОВИНИ Всі новини

На фестивалі Atlas Weekend виступить популярний російський співак

Не всі користувачі зраділи такому вибору організаторів фестивалю

24 травня 2021, 15:26
Поділіться публікацією:

Одним із хедлайнерів масштабного фестивалю Atlas Weekend стане популярний російський виконавець Валерій Меладзе. Про це повідомили організатори заходу в Instagram, пише ТСН.

На фестивалі Atlas Weekend виступить популярний російський співак

Валерій Меладзе - фото з відкритих джерел

"Головний володар жіночих сердець різного віку Валерій Меладзе на Atlas Weekend Friends Edition! Це саме під його пісні ви закохуєтеся і переживаєте розставання. Це саме його треки розривають TikTok і звучать у списках відтворення наших мам. Згадуй тексти улюблених бенгерів і готуйся танцювати за трендами на виступі Валерія Меладзе вже цього літа!", — сказано у повідомленні.

Більшість користувачів соціальної мережі зраділи приїзду Меладзе, однак деякі фоловери висловили невдоволення в коментарях.

"Це прикол такий?", "Спасибі, тепер точно не піду", "Давайте вже Кіркорова. Пофіг же, кого тягнути", — писали користувачі.

Зазначається, що виступ артиста в рамках фестивалю відбудеться 8 липня.

Сам же Atlas Weekend триватиме на столичному ВДНГ з 5 по 11 липня. У ньому візьмуть участь популярні українські виконавці "Океан Ельзи", ONUKA, "Антитіла", "Один у каное", The Hardkiss та інші.

Раніше портал "Коментарі" писав, що українським шанувальникам реп-творчості російського виконавця Моргенштерна пора готувати гроші на закордонні концерти свого кумира. З 28 квітня 2021 року артисту офіційно заборонений в'їзд на територію України. Відтепер Моргенштерн разом з іншими 180 представниками культурної сфери вважається загрозою для національної безпеки України. Представники Мінкульту внесли артиста в так званий "чорний список".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини