Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Максим Галкін в "чорному" списку: що думає експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Галкін в "чорному" списку: що думає експерт

Експерт Олена Броницька наголосила, що зараз не час розглядати санкції

5 листопада 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Олена Броницька поділилася з порталом "Коментарі" своєю думкою щодо внесення Максима Галкіна в "чорний список" Мінкульту. На думку експерта наразі перед Україною стоять більш важливі проблеми та питання, ніж оновлення санкційних списків та включення туди артистів й творчих людей.

Максим Галкін в "чорному" списку: що думає експерт

Росіянин Максим Галкін, фото Facebook

На думку Олени Броницької, артисти не несуть небезпеки для будь-якої держави. Тому політики не повинні втручатися у будь-яку культуру й, так само, в релігію. Натомість влада має займатися тим, для чого її обрав народ — покращенням його добробуту.

"Ні Кіркоров, ні Галкін, не є тими людьми, які можуть щось погано зробити для України. Вважаю, що влада пішла неправильним шляхом. Зусилля мають докладати до розв'язання тих питань, де є проблеми. Це стосується маленьких заробітних плат, пенсій, соціального забезпечення, епідемії коронавірусу, проблем з киснем, війни на Донбасі. Ми вважаємось країною соціальною, це навіть записано в Конституції. Але влада чомусь займається іншими справами", — наголосила експерт.

Також вона додала, що в Україні діє свобода словами й люди мають право висловлюватися, як їм заманеться. Однак поки є проблеми з економікою, а українці отримують невеликі пенсії, то треба перш за все звертати увагу на економіку й соціальне забезпечення, адже Україна є соціальною державою.

Як повідомляв портал "Коментарі", Міністерство культури оновило "чорний" список артистів та іноземних діячів культури, які загрожують національній безпеці. До списку росіянина включено 3 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 листопада 2021, 13:49

Патріоти знов ігнорують питання які хвилюють суспільство та важливі для України. Корумпованим і самозакоханим патріотам головне видовище: "душити, душити" тих, хто не становить небезпеки але дозволено старими олігархами; влаштовувати дикунську більшовицьку ходу з фаєрами та попами.


Новини