Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Louis Vuitton представив книгу-фотоальбом про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton представив книгу-фотоальбом про Україну

Публікуватися книга буде з урахуванням французької та англійської мов

14 вересня 2020, 20:03
Поділіться публікацією:








Всесвітньо відомий модний будинок презентував фотоальбом, присвячений Україні. В альбомі під назвою Ukraine (Fashion Eye) представлені роботи двох українських фотографів — Романа Новена і Тані Щеглової, передає видання segodnya.

Louis Vuitton представив книгу-фотоальбом про Україну

Louis Vuitton представив книгу-фотоальбом про Україну. Фото: segodnya.

Огляд ексклюзивної новинки вже опублікований на офіційній сторінці Louis Vuitton на Youtube. Відомо, що придбати виріб можна буде з 8 жовтня на сайті Amazon. Автори вже повідомили і про ціну — 50 євро.

Найголовніше в цьому фотоальбомі — це, звичайно ж, яскраві фотографії. Але також там розміщені біографії фотографів і короткі коментарі під фото. Концепція даної роботи полягає в тому, щоб передати українську місцевість так, як її бачать автори знімків. Це дозволить встановити невидимий діалог між досвідченими майстрами, тими, хто тільки починає відточувати свої навички, і легендами модних фотографій.

Роман Новен і Таня Щеглова почали співпрацювати разом з 2008 року. Вони встигли прославитися не тільки в Україні, а й далеко за її просторами. За свою творчість фотографи були нагороджені безліччю премій і нагород, а також роботою з десятками міжнародних компаній.

Альбом, присвячений Україні увійде в основну серію фотоальбомів, які виходять з 2016 року. Раніше були випущені подібні альбоми з Майямі, Балі, Парижа, Ірану і Сицилії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини