Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Користуються війною: в Україні покарають магазини, які завищують ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

Користуються війною: в Україні покарають магазини, які завищують ціни

Олексій Хмельницький заявив, що усі порушники нестимуть відповідальність

3 березня 2022, 18:25
Поділіться публікацією:

Власників та менеджерів торгових закладів в нашій країні, які встановлюють  надвисокі  ціни на продовольство в часи війни, суворо накажуть. Про це 3 березня  інформує  керівник  Київського обласного територіального відділення АМКУ Олексій Хмельницький.

Користуються війною: в Україні покарають магазини, які завищують ціни

Підприємців, які наживаються на війні, покарають (фото з відкритих джерел)

Посадовець зазначив, що здійснені  порушення  будуть зафіксовані і потім для порушників настане пора  "запитань".

За словами Олексія Хмельницького, коли ми переможемо ворога, порушники закону будуть нести відповідальність. Про те, що були підняті цінники в час, коли впроваджений військовий стан, наголошувати не буду. Нагадаю лише, що за порушення конкурентного законодавства, конкретних винуватців – продавців чи постачальників чекає дуже суворе покарання.

Посадовець зазначив, що 12 січня в нашій країні запроваджено заборону  націнювати  соціально важливі продукти більше, ніж 10 відсотків. Вона діє. 

Він закликав  покупців: фіксуйте такі торгові точки. Фахівцям служби потрібні  фото, чеки, ціни, дати та місце знаходження.

"І надсилайте мені, можна навіть в приватні повідомлення. Ми нічого не забудемо. Спекулянтам не заздрю. Я залишаюсь в Києві і теж бачу все на свої очі", — резюмував посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як українцям отримати пенсії та соцвиплати через УкрпоштуУкраїнські пенсіонери та ті, хто отримує соціальні виплати, зможуть отримати гроші та субсидії під час воєнного стану. Ті, хто отримував пенсію, субсидії через Укрпошту й залишився проживати за пропискою, можу піти у відділення Укрпошти та отримати виплати або гроші підвезуть вам за графіком виплат.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини