Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Дивимося «Євробачення-2021»: де і коли
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивимося «Євробачення-2021»: де і коли

Перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу пройде 18 травня, а за фіналом будемо стежити в суботу, 22 травня

18 травня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Коронавірусна пандемія перекреслила безліч планів у більшості любителів відвідувати концерти улюблених виконавців або музичні фестивалі. Ймовірно, саме тому більшість європейців (і не тільки) із нетерпінням чекають головної пісенної події весни-2021 — чергового "Євробачення". Як повідомляє "24 канал", за виступом учасників першого півфіналу конкурсу бажаючі зможуть поспостерігати вже у вівторок, 18 травня.

Дивимося «Євробачення-2021»: де і коли

Перший півфінал "Євробачення-2021" відбудеться 18 травня. Фото із відкритих джерел

Грандіозне шоу, яке обіцяють організатори, цього року готують Нідерланди. Учасники із 39 країн розташувалися в Роттердамі і протягом декількох останніх тижнів відчайдушно готуються до основного виступу, щоб сподобатися навіть найпримхливішому глядачеві.

Відзначимо, що це музична подія ювілейна — вогні сцени "Євробачення" запалають уже у 65 раз.

Коли ж і де дивитися конкурс?

В Україні транслювати грандіозні концерти, як і раніше, будуть два телеканали — "UA: Перший" і "СТБ". Початок шоу заплановано на 22:00 за київським часом. Півфінали відбудуться 18 і 20 травня, а фінал, коли буде оголошено наступний переможець "Євробачення", пройде вже цієї суботи, 22 травня.

Відзначимо, що Україна традиційно бере участь у головному музичному конкурсі Європи. Гурт Go_A вийде на "європідмостки" у першому півфіналі. Виступи українців слід чекати ближче до кінця концерту — згідно із жеребкуванням у нас 15 номер.

До слова, українські виконавці вчергове потрапили до одного півфіналу із представниками РФ. Російська виконавиця Маніжа також виступить в Роттердамі 18 травня — під номером 3.

За право потрапити до фіналу конкурсу змагатимуться 33 країни, із яких подібне право завоює лише 20.

Дивимося «Євробачення-2021»: де і коли - фото 2
Дивимося «Євробачення-2021»: де і коли - фото 3

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як на проведення "Євробачення" у 2021 році вплинула коронавірусна ситуація. Дізнатися, як організовують конкурс нідерландці, можна в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, яка пісня від України буде боротися за перемогу на "Євробаченні" та чому Білорусі відмовили в участі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини