Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Бойовики "ЛНР" пригрозили Україні війною: вимагають вивести війська із Луганської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики "ЛНР" пригрозили Україні війною: вимагають вивести війська із Луганської області

Свою вимогу окупанти висувають, посилаючись на так звану "конституцію ЛНР"

22 лютого 2022, 13:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бойовики так званої ЛНР вимагають від України добровільно вивести війська з усієї території Луганської області. Про це повідомляє видання ТСН.

Бойовики "ЛНР" пригрозили Україні війною: вимагають вивести війська із Луганської області

У "ЛНР" пригрозили Україні війною

Свою вимогу окупанти висувають, посилаючись на так звану "конституцію ЛНР".

"У рамках законодавства наших республік є закон про держкордони, який говорить чітко про те, що територія Луганської народної республіки – це територія колишньої Луганської області. Ми маємо закликати Україну відвести війська добровільно", – передає видання ТСН слова одного з "верхівки" окупантів Дмитра. Хорошілова.

Хорошилов пригрозив, що у разі, якщо цього не станеться, "буде прийнято рішення, яке дозволить встановити мир та відновити територіальну цілісність так званої "ЛНР" на всій території "Луганської народної республіки".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Російська Федерація має намір розмістити військові бази в ОРДЛО. Росія хоче оточити Україну своїми військовими базами.

Сайт "Коментарі" писав про те, що екс-глава МЗС озвучив прогноз – коли Путін накаже військам піти на всю територію України. Спочатку Путін піде на дестабілізацію ситуації та на військові провокації. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що постпред Росії при ООН пригрозив Україні війною. Василь Небензя натякнув, що тепер замість бойовиків ЛДНР на обстріли Києва відповідатимуть російські військові. Докладно про це читайте у нашій статті.

"Коментарі" повідомляли про те, що Путін відкрив скриньку Пандори : політологи розповіли, якою може бути відповідь України на визнання ЛДНР. Якою має бути зовнішня політика України після визнання Росією ОРДЛО. Читайте про це у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини