Головна Новини Суспільство події Зупинилось серце: у Рівненській області померла школярка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинилось серце: у Рівненській області померла школярка

Дівчинка була доброю, веселою та доброзичливою дитиною

2 лютого 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

На Рівненщині пішла з життя  школярка, яка навчалась в четвертому класі.  Односельчани розповідають про цю трагедію так: в малючки  раптово перестало працювати серце. Про цей трагічний інцидент  в соціальних мережах написала чиновниця, що працює в  секторі освіти, молоді та спорту Висоцької територіальної громади Світлана Постоєва.  

Зупинилось серце: у Рівненській області померла школярка

У дівчинки раптово зупинилося серце (фото з відкритих джерел)

 Вона стверджує, що дитина відвідувала 4 клас Людинського  загального закладу сімейної освіти ім. К. Хомич Висоцької сільської ради. Про школярку говорять тільки хороше: була доброю, веселою, доброзичливою дівчинкою, радувала батьків гарними оцінками.

 "Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу. Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті — ховати свою дитину", — стверджує  ця мешканка громади. 

Повідомляють, що у родині, де трапилась ця  трагедія, підростає ще одна дівчинка. Вона — сестра-близнючка  дитини, що так рано відійшла у засвіти. 

Коментуючи це сумне повідомлення,  працівник  Людинського загального закладу сімейної освіти  ім. К. Хомич Марія П. проінформувала, що в  їх школярки раптово зупинилось сердечко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Полтавщині школярка знепритомніла на уроці, але її не врятували. Клас займався фізкультурою, коли одній із дівчаток стало зле. Поки приїхали "швидка" 10-річній дівчинці надавали допомогу медична сестра ліцею та вчитель. Школярку госпіталізували до реанімації дитячої обласної лікарні. Однак там дитина померла через деякий час. Керівниця закладу переконує,  що серйозних навантажень у школярів на уроці не було.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини