Головна Новини Суспільство події На Полтавщині школярка знепритомніла на уроці: її не врятували
commentss НОВИНИ Всі новини

На Полтавщині школярка знепритомніла на уроці: її не врятували

Дівчинка займалася на уроці фізичного виховання, коли їй стало зле

16 вересня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

На уроці фізичного виховання в ліцеї №33 Полтави школярка впала без свідомості. Про це повідомляє місцеве видання Коло News

На Полтавщині школярка знепритомніла на уроці: її не врятували

Загибла не мала хронічних захворювань, фото з відкритих джерел

Подія трапилася 15 вересня. Клас займався фізкультурою, коли одній із дівчаток стало зле. Поки приїхали "швидка" 10-річній дівчинці надавали допомогу медична сестра ліцею та вчитель. Школярку госпіталізували до реанімації дитячої обласної лікарні. Однак там дитина померла через деякий час.

За словами директора ліцею Наталії Кікоть, учні на той момент грали м'ячами — обводили їх навколо фішок. Керівниця закладу переконує,  що серйозних навантажень у школярів на уроці не було. Загибла дівчинка не скаржилася на погане самопочуття, адже діти, що хворіли або погано почувалися, не приступали до занять, а сиділи на лавці під час уроку. "Швидку" викликала класна керівниця учнів. Директор дізналася про ситуацію пізніше, бо проводила нараду.

Відомо, що у загиблої не було протипоказань для занять спортом. У медичній довідці була вказана основна група з фізкультури не тільки в цьому році, а й раніше. За медичними даними, дівчинка не мала хронічних захворювань. Загибла добре навчалася, мала гарну характеристику.

Одна із матерів, чий син навчається в цьому ліцеї, Марина Іщенко стала свідком події. За словами жінки, її син розповів, що в учениці йшла піна з рота, коли вона знепритомніла. Також мати школяра розповіла, що медики "швидкої" намагалися реанімувати дитину протягом 15 хвилин, а потім відвезли до лікарні.

За фактом смерті дівчинки в Нацполіції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Обставини трагедії з'ясовують. Тіло загиблої буде відправлено до бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", на полонині Карпат сталася трагедія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини