Головна Новини Суспільство події Зруйнована інфраструктура: відомо, скільки за час війни знищено мостів у Чернігівській області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зруйнована інфраструктура: відомо, скільки за час війни знищено мостів у Чернігівській області (ФОТО)

Під час військових дій зруйнованими виявилися 21% мережі державних доріг

8 квітня 2022, 20:45
Поділіться публікацією:

В нашій країні йдуть роботи з відновлення автомобільного сполучення між обласним центром Чернігів та Києвом. Під час бойових дій були зруйновані  626 кілометрів автодоріг. Про це інформують  представники пресслужби Укравтодору.

Зруйнована інфраструктура: відомо, скільки за час війни знищено мостів у Чернігівській області (ФОТО)

Зруйновані мости у Чернігівській області (фото з відкритих джерел)

У відомстві зазначають, що в час військових дій було зруйновано  21 відсоток мережі державних автодоріг. Разом з тим,  в області зруйновані 16 мостів та шляхопроводів. Загальна кількість збитків зараз підраховується.

“Сьогодні у Чернігівській області обстежуються дороги, готується дорожня техніка для прибирання. Першочергово відновлюватимемо рух трасою М-01 Київ — Чернігів. Це критично важливий логістичний маршрут. Також налагоджуватимемо сполучення районних та обласного центрів”, — підсумували представники Укравтодору.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  держава відновить кожному втрачене житлоПід час свого нічного звернення президент України Володимир Зеленський повідомив, що держава відновить кожному українцеві втрачене житло, яке було знищено під час війни. Як це можна втілити у життя? Оскільки невідомо, скільки майна було в людини, ймовірно, вигадають певну формулу компенсації матеріальних втрат Голова Національної Ради економічного розвитку, член виконкому м. Бровари Олексій Дорошенко пояснює. Зрозуміло, продовжує експерт, що на ці гроші претендує також американський, канадський, європейський бізнес, котрий, вимушено йдучи з РФ, залишив там своє майно (яке росіяни погрожують націоналізувати). Але Україна – у пріоритеті. На його думку, компенсація за втрачену нерухомість проводитиметься після того, як місцева комісія за участю представників держвлади зафіксує цю втрату.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини