Головна Новини Суспільство події "Знайшли" немовля у смітнику на морозі: подробиці від закарпатських медиків
commentss НОВИНИ Всі новини

"Знайшли" немовля у смітнику на морозі: подробиці від закарпатських медиків

Історію вигадали, щоб не говорити правду про 16-річну породіллю

8 січня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів Закарпатської області місцева мешканка підняла на ноги медиків і поліцію, заявивши, що на звалищі знайшла новонароджене немовля.

"Знайшли" немовля у смітнику на морозі: подробиці від закарпатських медиків

Медик із новонародженою дівчинкою / фото facebook.com/103zakarpat

Учора, 7 січня, диспетчери, які працюють у територіальному центрі екстреної медичної допомоги, прийняли дзвінок з одного із населених пунктів Закарпатської області. Про це інформує у соціальних мережах "103 Закарпаття".

Медична бригада одразу виїхала туди та зайшла до будинку закарпатської селянки, яка схвильовано почала говорити, що знайшла ледь живу дитину на сміттєзвалищі у картонній упаковці. Медики одразу кинулися, щоб допомогти дитині, але дитя було чистеньке, переодягнене та нічого не вказувало на те, що воно охололо на морозі.

Працівники медичної бригади оглянули малюка, обробили пуповину та одразу звернули увагу на різні неточності в оповіданні селянки. Працівники місцевої поліції, що приїхали слідом, відразу всі з'ясували де правда, а де — вигадки.

Виявляється, дбайлива матуся, придумавши історію зі смітником і знайденим там немовлям, вирішила таким чином приховати від односельців правду про те, що поповнення в сім'ї відбулося трохи передчасно з вини юної дочки, яка народила дитину. Батьки боялися, що скажуть люди, тому й почали вигадувати "свою" історію з немовлям і коробкою на звалищі.

Юну породіллю та її крихітну доньку, яка народилася вдома, забрали до одного з медичних закладів. Обоє зараз у задовільному стані під наглядом медиків.

Водночас кілька днів тому у Харкові перехожі знайшли мертву дитину. Як встановили правоохоронці, її матір – іноземка, їй лише 22 роки, і вона навчається в одному з вищих навчальних закладів міста. Нині вона під наглядом медиків.

Нагадаємо, "Коментарі" інформували про те, що на Закарпатті вночі зійшли селеві потоки: кілька населених пунктів затоплено, пошкоджено дві дороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини