Головна Новини Суспільство події Знайдено тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі

Пошуково-рятувальні роботи тривають

19 січня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

У Чорному морі, біля берегів Туреччини, були знайдені тіла двох українців, які перебували на затонулому суховантажі Arvin. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, посилаючись на МЗС України.

Знайдено тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі

Рятувальники виявили мертвими двох українців із затонулого судна - фото: з відкритих джерел

Так, сьогодні, 19 січня, приблизно о 7 годині ранку, під час пошуково-рятувальних робіт в морі знайшли мертвими двох українців, які були членами екіпажу затонулого судна. На сьогодні відомо, що в результаті катастрофи загинули три людини. Одним з них — громадянин Росії, який був капітаном затонулого судна.

Доля ще трьох українських моряків поки залишається невідомою. Пошукові роботи не припиняються. Повідомляється також про те, що врятувати вдалося шість осіб. З них 5 — це українці. Після того, що сталося, їх забрали в лікарню. Їх стан медики оцінили як задовільний. Тому вони всі вже були виписані з медичних закладів.

Нагадаємо, що 17 січня в Туреччині, біля берегів району Інкуму, затонув суховантаж Arvin. На борту перебувало 12 членів екіпажу. Відомо, що 10 з них — українці. За даними МЗС, причиною катастрофи став сильний шторм. Спочатку суховантаж йшов до Болгарії з Грузії. Однак через погодні умови йому довелося змінити курс. Таким чином він опинився біля берегів Туреччини.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що у Швейцарії на гірськолижному курорті зійшла лавина. В результаті події одна людина загинула, одна постраждала, а десять осіб безвісти пропали. Також сайт інформував про те, що потужний землетрус в індонезійському Сулавесі забрав життя десятків людей, і сотні отримали поранення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини