Головна Новини Суспільство події У Туреччині затонуло суховантажне судно: на борту виявилися українці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині затонуло суховантажне судно: на борту виявилися українці

Зараз рятувальники займаються пошуками членів екіпажу

17 січня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 січня, у Туреччині, біля берегів у районі Інкуму, затонув суховантаж Arvin. Відомо, що на борту було 13 членів екіпажу. Серед них є українці. Про це повідомляє агентство Anadolu, посилаючись на слова губернатора провінції Бартин Синана Гюнер.

У Туреччині затонуло суховантажне судно: на борту виявилися українці

Рятувальники зараз намагаються відшукати всіх членів екіпажу - фото: з відкритих джерел

Що стосується причин катастрофи, губернатор провінції Бартин зазначив, що суховантаж йшов під прапором Паллау, замість прапора Росії. Спочатку він йшов до Болгарії з Грузії. Однак через погодні умови йому довелося змінити курс. Таким чином він опинився біля берегів Туреччини.

У Туреччині затонуло суховантажне судно: на борту виявилися українці - фото 2

За інформацією джерела, суховантаж затонув в західно-черморской провінції Бартин. Живими в результаті пошуково-рятувальної операції вдалося знайти п'ять осіб. На цей момент відомо, що двоє людей загинули в результаті катастрофи. Ще двох рятувальники намагаються визволити з морських скель. Повідомляється, що погодні умови зараз перешкоджають рятувальної операції, оскільки великі хвилі не дають пошуковій групі ретельно обстежити територію. Про це заявив губернатор Сінан Гюнер.

Імовірно, члени екіпажу зараз знаходяться на трьох шлюпках. Міністерство волоки Туреччини повідомило, що для їх пошуків і порятунку був залучений фрегат ВМС. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що потужний землетрус в індонезійському Сулавесі забрав життя десятків людей, сотні отримали поранення, а також про те, що 58-річну жительку Франції, на ім'я Жанна Пушан помилково визнали померлою і вона не може довести зворотне чиновникам протягом довгих років.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини