Головна Новини Суспільство події Змусив двох 6-річних дівчаток роздягатись у під’їзді: у Києві шукають педофіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Змусив двох 6-річних дівчаток роздягатись у під’їзді: у Києві шукають педофіла

У Києві шукають педофіла, який змусив двох 6-річних дівчат роздягатись у під’їзді

20 серпня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

У Києві в Оболонському районі невідомий серед білого дня скоїв сексуальний злочин відносно двох маленьких дівчат. Тепер поліцейські намагаються встановити особу боченця, який показував дівчатам свій статевий орган. Крім того, він змусив дівчат повністю роздягтися, пише видання Svidok.online.

Змусив двох 6-річних дівчаток роздягатись у під’їзді: у Києві шукають педофіла

У Києві шукають педофіла. Фото з відкритих джерел

Педофілу світить від 5 до 8 років позбавлення волі, якщо його спіймають. За даними слідства, інцидент трапився близько 13:00 у дев’ятиповерхівці на вулиці Ярослава Івашкевича. Малолітні дівчатка зайшли до під’їзду, а збоченець переслідував малих і зайшов у багатоповерхівку за ними. У приміщенні він одразу оголився, а потім змусив роздягнутися дітей. Після цього зловмисник взяв до рук телефон, сфотографував дівчаток оголеними та "накивав п’ятами". На щастя, фізично дівчатка не постраждали. Утім добряче перелякалися. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення неповнолітніх.

За словами дітей і ймовірних очевидців, на вигляд чоловіку близько 40 – 45 років. У нього помітний шрам на голові праворуч та більмо на одному з очей. Зловмисник був одягнений у звичайну смугасту футболку та світло-коричневі шорти. Правоохоронці просять небайдужих і можливих очевидців допомогти слідству, адже небезпечний педофіл і далі ходить вулицями міста

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло своїх читачів про те, що на Миколаївщині затримали педофіла, який заманював дітей цукерками, а потім роздягав їх та фотографував. В Україні правоохоронці затримали ще одного педофіла. Місцевий житель з Миколаївської області заманював дітей солодощами у безлюдні місця, роздягав та знімав їх на мобільний телефон. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини