Головна Новини Суспільство події Заманював дітей цукерками, а потім роздягав їх та фотографував: на Миколаївщині затримали педофіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Заманював дітей цукерками, а потім роздягав їх та фотографував: на Миколаївщині затримали педофіла

Зловмисник затриманий, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

5 серпня 2021, 20:44
Поділіться публікацією:

В Україні правоохоронці затримали ще одного педофіла. Місцевий житель з Миколаївської області заманював дітей солодощам у безлюдні місця, роздягав та знімав їх на мобільний телефон. Про це повідомляю поліція Миколаївщини.

Заманював дітей цукерками, а потім роздягав їх та фотографував: на Миколаївщині затримали педофіла

На Миколаївщині арештували педофіла (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що правоохоронці вже змогли довести його провину у двох таких випадках. Відтак оперативники перевіряють причетність затриманого до ще низки таких повідомлень.

 26-річна жителька одного з сіл, що знаходиться Миколаївському районі, зателефонувала до поліції та розповіла, що їх знайомий чинить непристойні речі з її 8-річною сестрою.

 У поліції відразу встановили особу чоловіка та місце його проживання. Виявилося, що це 42-річний місцевий житель.

 Наразі слідчі вже повідомили йому підозру за ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх). Якщо його провину доведуть, чоловік може провести за ґратами близько 8 років.

 Поки триває слідство, суд вирішив тримати чоловіка під вартою.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло своїх читачів про те, що зірка YouTube вбила і викинула в смітник своїх дітей.Відома блогерка з Північної Кароліни Алісса Енн Дейволт засуджена до 40 років позбавлення волі за вбивство двох новонароджених дітей, без права на умовно-дострокове звільнення. Як повідомляє видання Local 12, жінка вчиняла ці страшні злочини у 2017 і 2018 роках. Спершу блогерка вбила і викинула свою новонароджену доньку, а потім із такою ж жорстокістю розправилася з сином. Відомо, що на судовому засіданні по першій справі Алісса Енн Дейволт не була присутня, однак суддя закріпив вирок до тих пір, поки жінку не знайдуть і не доставлять до суду. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини