Головна Новини Суспільство події ЗМІ назвали причину вибуху в Бейруті: замішана Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали причину вибуху в Бейруті: замішана Росія

За даними джерела, вибухнула аміачна селітра

5 серпня 2020, 11:51 comments1323
Поділіться публікацією:

Аміачну селітру, яка вибухнула під час зварювальних робіт в Бейруті, конфіскували з судна під назвою Rhosus у вересні 2014 року. Про це з посиланням на підсумки засідання Вищої ради з оборони Лівану повідомив телеканал LBCI.

ЗМІ назвали причину вибуху в Бейруті: замішана Росія

Rhosus перевозило 2750 тонн селітри з Батумі в Мозамбік. У вересні 2013 року воно зробило незаплановану зупинку в Бейруті через неполадки на борту.

Після перевірки судна екіпажу заборонили виводити його з порту. Конфіскована з судна селітра зберігалася на складі на 12-му причалі порту Бейрута, її повинні були утилізувати. Через те, що на судні залишався небезпечний вантаж, ліванська влада залишили на ньому чотирьох моряків, які повинні були чекати змінного екіпажу.

Власником цього судна був підприємець, який проживає на Кіпрі, уродженець Хабаровська Ігор Гречушкін. Це стверджували моряки, які працювали на Rhosus. За їхніми словами, власник заявив, що збанкрутував, і "фактично покинув судно". Юристи кредиторів отримали три ордери на арешт Rhosus, яке ходило під молдавським прапором.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі набирають популярність зворушливі відео, як дорослі рятують малюків від вибуху в Бейруті



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини