Головна Новини Суспільство події Зіткнення пасажирських автобусів на Кіровоградщині: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіткнення пасажирських автобусів на Кіровоградщині: є загиблі

Зіткнення сталося після того, як в одного з автобусів зламався двигун

13 серпня 2020, 08:47 comments1932
Поділіться публікацією:

Смертельна аварія сталася цієї ночі на трасі "Київ-Одеса". У Кіровоградській області зіткнулися два пасажирські автобуси. Про це написала в Facebook Служба автомобільних доріг в Кіровоградській області. В аварії загинуло 2 людини.

Зіткнення пасажирських автобусів на Кіровоградщині: є загиблі

Аварія на Кіровоградщині. Фото: Служба автодоріг у Кіровоградській області

Два пасажирські автобуси не розминулися біля села Великі Трояни. Це сталося приблизно о третій годині ночі. Один з водіїв вирішив з'їхати на узбіччя — він запідозрив, що виникли проблеми з двигуном і хотів це перевірити. У цей час позаду їхав ще один автобус в тому ж напрямку. У якийсь момент він на швидкості влетів в перший автобус.

В результаті зіткнення двоє людей загинули на місці. Ще одинадцятьом знадобилася допомога медиків. Всіх постраждалих забрали до лікарень. Деяких з пошкодженого автобуса допомагали винести рятувальники.

Ділянку траси поблизу Великих Троянів тимчасово перекрили, а машини пустили по зустрічній смузі, попередили в Службі автодоріг. Дорога буде перекрита, поки там будуть працювати слідчі. Остаточну причину аварії вони ще з'ясовують.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Укравтодорі назвали автомобільну дорогу, де найчастіше трапляються смертельні аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини