Головна Новини Суспільство події Зірвав з чоловіка золотий ланцюжок: на Чернігівщині за злочини покарають ще одного окупанта
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірвав з чоловіка золотий ланцюжок: на Чернігівщині за злочини покарають ще одного окупанта

Погрожуючи розстріляти з автомата, окупант напав на мешканця села Халявин

13 травня 2022, 16:58
Поділіться публікацією:
Правоохоронці повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни командиру танка армії РФ, який обстрілював Чернігівщину та напав на цивільного. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.
Слідство встановило, що військовий рф причетний до злочинів та мародерства.
"За даними слідства, підозрюваний брав участь у повномасштабному вторгненні збройних сил РФ та 24 лютого 2022 року перетнув державний кордон України з території Республіки Білорусь у складі танкового екіпажу з метою збройного захоплення міста Чернігова. На початку березня він здійснював обстріли населених пунктів Чернігівського району. Також, погрожуючи розстріляти з автомата, окупант напав на мешканця села Халявин та заволодів його золотим ланцюжком із хрестиком. Через декілька днів загарбника взяли в полон військовослужбовці Збройних Сил України",- йдеться у повідомленні.
Відтак, командиру танка 35-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади у складі 41-ї загальновійськової армії РФ повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Харківщині суддя перейшла на бік ворога. Голова Вовчанського районного суду Харківської області почала співпрацювати з окупантами. Суддя сприяла створенню так званого судового органу рф та схиляла до співпраці з окупантами на Харківщині. Відтак, їй повідомлено про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора. За даними слідства, суддя вступила у змову з представниками РФ, які окупували м. Вовчанськ Чугуївського району, та сприяла в утворенні так званого судового органу РФ.

Зірвав з чоловіка золотий ланцюжок: на Чернігівщині за злочини покарають ще одного окупанта

Ще одному окупанту повідомили про підозру (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини