Головна Новини Суспільство події Жорсткий карантин у парламенті: хто зможе потрапити в будівлю Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорсткий карантин у парламенті: хто зможе потрапити в будівлю Ради

Нардепи, працівники ВР, представники медіа та всі інші громадяни зможуть потрапити всередину, маючи при собі один з документів

12 листопада 2021, 22:38
Поділіться публікацією:

В парламенті вже запроваджено серйозні обмеження для того, щоб потрапити в адмінприміщення. Посилення карантинного режиму  запроваджує  ускладнення  для невакцинованих відвідувачів. Про це інформує Telegram-канал парламенту.

Жорсткий карантин у парламенті: хто зможе потрапити в будівлю Ради

У парламенті посилять карантинні обмеження (фото з відкритих джерел)

 Згідно з оприлюдненим розпорядженням, нардепи, працівники ВР, представники медіа та всі інші громадяни зможуть потрапити всередину маючи при собі один з наступних документів.

 Це має бути сертифікату про вакцинацію, який засвідчить вакцинацію однією або двома дозами. Або негативний ПЛР-тесту,  термін дії якого -72 години. Чи негативний тест на антиген до коронавірусу, який дієвий  на 48 годин. Також вимагається довідка про одужання від коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як нові карантинні обмеження позначаться на економіці, бізнесі та житті українців.В Україні посилили карантинні обмеження і ввели ряд нових правил. Наприклад, власникам бізнecу пропонується двa вapіaнти pобoти: Працювати без додаткових обмежень можливо, якщо 80% пepcoнaлу та всі відвідувачі  мають "жовтий" кoвід-cepтіфікaт, або посвідчення про отримання однієї дози  вакцини, або негативний ПЛР тест, який діє протягом 72-х годин. Перевіряти сертифікати та тест, підприємці повинні самостійно. Економічний експерт, координатор громадської ініціативи "Рух бізнесу України" Андрій Гарнат вважає, що млява реакція бізнес спільноти на перехід країни в "жовту зону" і введення нових обмежень, показує те, що український бізнес втомився. На думку експерта, з поточною економічною політикою немає у нашої країни шансів і вистрибнути з чотиризначною цифри ВВП на душу населення (зараз $ 3725).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини