Головна Новини Суспільство події Живцем видавив очі та скалічив голову: в Івано-Франківській області чоловік жорстоко побив знайомого
commentss НОВИНИ Всі новини

Живцем видавив очі та скалічив голову: в Івано-Франківській області чоловік жорстоко побив знайомого

Потерпілий втратив зір і отримав тяжкі травми голови

26 січня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

На Івано-Франківщині стався трагічний інцидент. Мешканець області, якому 37 років, з особливою жорстокістю збив свого 43-річного знайомого, ще й  видушив з очей очні яблука. Про це  сьогодні, 25 січня, інформує  Івано-Франківська обласна прокуратура.

Живцем видавив очі та скалічив голову: в Івано-Франківській області  чоловік жорстоко побив знайомого

Нападник був п'яний (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією пресслужби наглядового відомства області, трагедія відбулася ще 22 січня. Земляки разом пиячили, а потім почали, як це буває, з’ясовувати стосунки. Молодший прикарпатець почав кулаками лупасити свого товариша, завдавав влучних ударів в голову. Потім, стиснувши очі своєї слабшої жертви, безжально видавив тому очні яблука.

Результати  розмахування кулаками п’яного молодика плачевні. Бо його старший знайомий отримав важкі ушкодження. Зокрема, медики діагностували в нього черепно-мозкову травму, яка є закритою, струс головного мозку, забої м’якої  тканини  обличчя. Ще  в потерпілого ампутація  очних яблук.

 Зараз  зловмисник знаходиться під вартою без права внесення грошової застави. За те, що  вчинив із земляком, він може отримати вісім років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі кур'єр побив чоловіка з інвалідністю. Кур'єр сильно вдарив ногою місцевого інваліда тільки за те, що той переставив його скутер з  території, яка призначена для паркування інвалідів в ЖМ "Райдужний", яке він зайняв. На опублікованому відеоролику можна побачити як молодик підходить до іншого одесита і завдає йому такого сильного удару, що він відразу летить на землю.  Городяни, які йшли мимо, не звертали на це рукоприкладство ніякої уваги.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини