Головна Новини Суспільство події В Одесі кур'єр побив чоловіка з інвалідністю: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі кур'єр побив чоловіка з інвалідністю: подробиці

Доставщик суші сильно побив чоловік

21 листопада 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

В місті Одеса представник доставки суші сильно вдарив ногою місцевого інваліда тільки за те, що той переставив його скутер з  території, яка призначена для паркування інвалідів в ЖМ "Райдужний", яке він зайняв. Про це інформує Telegram-канал "Одеса INFO".

В Одесі кур'єр побив чоловіка з інвалідністю: подробиці

Кур'єр жорстоко побив чоловік (фото з відкритих джерел)

 Конфлікт з застосуванням сили мав місце у вечірній час. На відеоролику можна побачити як молодик підходить до іншого одесита і завдає йому такого сильного удару, що він відразу летить на землю.

 Городяни, які йшли мимо, не звертали на це рукоприкладство ніякої уваги.

 В соціальних мережах користувачі  написали про те, як прореагувала на цей конфлікт дружина одесита з інвалідністю. Вона розповіла, що він в травні 2021 року мав складну операцію. Після цього влада і виділила йому місце на злощасній парковці.

 Минулої п’ятниці одесит вчергове скористався нею і переставив скутер, щоб припаркувати  своє авто. В цей час його і почав жорстоко бити невідомий, який був або власником доставки, або одним з працівників цієї служби. Він нокаутував слабшого за себе і добивав інваліда на землі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі батько з сином потрапив в моторошну аварію В місті Одеса мотоцикліст, який мчав містом із малим сином, порушив правила і помчав на червоний сигнал світлофора. На жаль, мотоцикліст наїхав на легкове авто. Дорожня пригода мала місце вихідного дня 6 листопада. Зіткнення було на вулиці Катерининській. Кермувальник мотоцикла летів, проскочивши червоне світло і зіштовхнувся з авто, що мчала на зелений сигнал. Порушники на мотоциклі отримали ушкодження, але залишились живі, вони госпіталізовані до лікарні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини