Головна Новини Суспільство події Житомирська область знову постраждала від авіаударів: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Житомирська область знову постраждала від авіаударів: є загиблі

Російські загарбники завдали авіаудару по Житомирській області: зруйновано житлові будинки та гуртожиток

9 березня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

У ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Про це розповів голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, повідомляє Telegram-канал "Житомир. Info".

Житомирська область знову постраждала від авіаударів: є загиблі

По Житомирській області завдали авіаудару / фото: ГСЧС

Відомо, що внаслідок авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб: 4 військовослужбовці та 5 цивільних, серед них 2 немовлят та 1 неповнолітня дитина.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, у Малині на вул. Вокзальна була зруйнована вибухом 7 приватних одноповерхових будинків. Рятувальники одразу прибули на місце події та з-під завалів дістали тіла 5 людей.

Також окупанти вдарили по гуртожитку в Житомирі, внаслідок чого повністю зруйновано багатоквартирний будинок. До поліції надійшла інформація про загибель 4 людей. Ще 3 дістали поранення. Їм надається медична та психологічна допомога. Розбирання завалів продовжується.

Ще один ракетний удар був по приміщенню виробничого підприємства "Ізоват" у Житомирі. Проводяться роботи дома події. Інформації про постраждалих людей там поки що немає.

Нагадаємо, що російські окупанти здійснили авіаналіт на територію Броварів, внаслідок удару постраждали шестеро людей. Як повідомляється, ЗС РФ завдали удару по "центру військового радіолокаційного зв'язку" в місті Бровари.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мер міста Житомир Сергій Сухомлін попередив про те, що за мародерство в області та місті не затримуватимуть, а розстрілюватимуть на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини