Головна Новини Суспільство події Жителі Донецької та Луганської областей залишилися без води: окупанти не пропускають ремонтні бригади
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Донецької та Луганської областей залишилися без води: окупанти не пропускають ремонтні бригади

Жителі деяких районів Донецької та Луганської областей, що знаходяться під контролем окупантів, залишилися без води

24 квітня 2022, 18:29
Поділіться публікацією:

рф продовжує знищувати стратегічні об’єкти життєдіяльності у тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Відтак, через артилерійські обстріли жителі деяких районів залишилися без води. Окупанти не пускають ремонтні бригади для відновлення водопостачання у регіоні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової.

Жителі Донецької та Луганської областей залишилися без води: окупанти не пропускають ремонтні бригади

Через обстріли люди залишилися без води (фото з відкритих джерел)

За інформацією Людмили Денісової, окупанти артилерією пошкодили 3-й підйом водогону каналу Сіверський Донець — Донбас. Горлівка, Донецьк, Харцизьк та багато інших населених пунктів втратили водопостачання. У Луганській області російський снаряд влучив у трансформаторну підстанцію, яка живить насосні станції, що подають воду до центральних районів Лисичанська, а також до міст Новодружеськ і Привілля.

"Внаслідок ворожих обстрілів знеструмленою залишається тривалий час насосна станція 1-го підйому Південно-Донбаського водогону. Окупаційна влада не допускає ремонтні бригади для відновлення водопостачання у регіоні. У Луганській області російський снаряд влучив у трансформаторну підстанцію, яка живить насосні стації, що подають воду до центральних районів Лисичанська, а також до міст Новодружеськ і Привілля. Наразі цей об’єкт знеструмлений, а тому централізоване водопостачання в містах відсутнє",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти грубо порушують Женевську конвенціюЗа інформацією уповноваженої з прав людини Людмили Денісової, країна-окупант утримує полонених українських вояків у колоніях загального режиму, не здійснивши перепрофілювання в'язниць у табори для військовополонених.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини