Головна Новини Суспільство події Жінка, яку побив син директора Рівненської АЕС, померла в лікарні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яку побив син директора Рівненської АЕС, померла в лікарні: що відомо

Євген Павлишин, який напав на літню жінку, є сином керівника Рівненської АЕС Павла Павлишина

22 червня 2022, 20:11 comments4087
Поділіться публікацією:

Жінка похилого віку, яку раніше побив син директора Рівненської АЕС Євген Павлишин на території бази відпочинку "Холодок", що на Білому озері, померла в лікарні. Про це УНІАН повідомили джерела в Нацполіції України та дочка постраждалої Олександра Гончар у соціальній мережі.

Жінка, яку побив син директора Рівненської АЕС, померла в лікарні: що відомо

Побита жінка померла в лікарні (фото з відкритих джерел)

 Стало відомо, що Євген Павлишин, який напав на 64-річну жінку, є сином директора Рівненської АЕС Павла Павлишина.

 Напад з побиттям стався на території бази відпочинку, що належить Євгену Павлишину. Син директора АЕС  на вихідних відпочивав з друзями на базі відпочинку "Холодок". Евген Павлишин використав стіну одного з будиночків для того, щоб вийти в туалет.

 За непристойною поведінкою його піймала літня жінка, яка разом з донькою орендувала будиночок для відпочинку. Тож вона зробила чоловіку зауваження. А після слів: "Ти що, не знаєш, хто я?", літню відпочивальницю вдарили, а потім від удару вона впала на землю. А нападник продовжив її лупцювати ногами. Окрім цього, власник бази відпочинку побив доньку жінки, яка намагалася захистити свою маму.

"Заяву про вчинення злочину з поліції не забирали, попри тиск, що чиниться.Поліція розслідує факт побиття", - написала у соцмережі Facebook донька побитої, Олександра Гончар.

Після того, як про вчинок сина директора Рівненської АЕС дізналося суспільство, незалежна профспілка станції вимагає, аби директора станції Павла Павлишина звільнили.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному семикласник побив свою однокласницюВ місті Рівне, в одному з міських навчальних закладів семикласник  завдав жорстоких побоїв  13-школярці, бо, пробігаючи, вона його з необережності підштовхнула. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини