Головна Новини Суспільство події Повалив та почав бити ногами: у Рівному семикласник побив свою однокласницю (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повалив та почав бити ногами: у Рівному семикласник побив свою однокласницю (ФОТО)

Причиною жорстокості підлітка стало те, що дівчинка начебто його випадково штовхнула

22 грудня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

В місті Рівне, в одному з міських навчальних закладів семикласник  завдав жорстоких побоїв  13-школярці, бо, пробігаючи, вона його з необережності підштовхнула. Про це інформує ГУ Нацполіції Рівненського регіону.

Повалив та почав бити ногами: у Рівному семикласник побив свою однокласницю (ФОТО)

Дівчинку доправили в лікарню із множинними травмами (фото "Радіо Трек")

 Ця подія сталась 14 грудня. До працівників поліції зателефонувала матір дівчинки. Вона розповіла, що доньку жорстоко бив її однокласник.

 Рівненчанка повідомила, що інцидент стався в шкільному гардеробі. Школярка вдягалась, коли в цей час її жартома посмикала за одяг подруга. Остання з необережності зачепила однолітка з іншого класу, він проходив біля дівчат. Але підліток дуже на це розізлився, кинув однолітку на підлогу і почав бити руками, а потім копати ногами.

Розлючений хлопець завдав їй важких ушкоджень. У неї виявили струс  головного мозку та пошкоджені внутрішні органи. Школярка була в медичному закладі, але вже виписалась з лікарні і тепер мусить лікуватись в домашніх умовах.

Мама потерпілої розповіла журналістам місцевого радіо "Трек", що агресивного школяра виховують дід з бабою, матір працює за кордоном. Запальний підліток ніби займається боротьбою. А його матір, після цього конфлікту терміново їде додому.

Працівники рівненської поліції почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 ККУ. Тепер опитують свідків та встановлюють всі обставини шкільного інциденту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували у Запоріжжі блогери намагалися викрасти школяраТроє жителів Запоріжжя  вирішили організувати  викрадення місцевого школяра і зафільмувати цей процес, розмістивши його потім в мережі, аби стати в рідному місті  мега-популярними. 


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини