Головна Новини Суспільство події Жінка, яку побили та намагалися зґвалтувати в поїзді, отримала компенсацію: скільки їй заплатила "Укрзалізниця"
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яку побили та намагалися зґвалтувати в поїзді, отримала компенсацію: скільки їй заплатила "Укрзалізниця"

Її кривдник помер у СІЗО у квітні цього року

8 жовтня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Киянка  Анастасія Лугова, на яку  в купе поїзда "Маріуполь –Київ" минулого року  здійснив напад мандрівний ґвалтівник в нетверезому стані, отримала за рішенням суду грошову компенсацію від "Укрзалізниці" в розмірі 100 тисяч гривень. Про це вона розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

 Жінка, яку побили та намагалися зґвалтувати в поїзді, отримала компенсацію: скільки їй заплатила "Укрзалізниця"

Жінка незадоволена рішенням суду (фото Анастасія Лугова/Facebook)

За її словами, таке рішення судового  органу її не задовольнило. Вона має намір отримати відшкодування  в розмірі пів мільйона гривень для себе і свого сина, який був свідком цього жорстокого злочину.

Вона  вже цілий рік відвідує лікарів, зокрема,  й психологічні сеанси.

Також вона повідомила, що лікується в остеопата, бо від сильного удару виникло зміщення хрящів шиї та черепа. Ще не зійшли гулі на лобі. Ще потрібно проставити брекети. Всі ці процедури недешеві і вимагають коштів.

До слова, напад на киянку мав місце вночі 1 серпня 2020 року. В купе поїзда, де відпочивала мама з дитиною, проник п’яний ґвалтівник.

Він хотів скоїти сексуальне насильство над пасажиркою, але вона відбивалася, як могла. Зловмисник  жорстоко побив  свою жертву. Але Луговій вдалось вибігти в купе і сховатись в іншому вагоні. В цьому їй допомогла  провідниця потягу.

Як встановили поліціянти, скоїв цей злочин тричі судимий, 46-річний  житель міста Запоріжжя Віталій Рудзько. Він тричі побував на лаві підсудних за  викрадення авто, крадіжку та хуліганство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що начальник не зміг заспокоїти дебошира, що чіплявся до дівчат в поїзді.У поїзді "Укрзалізниці" Львів-Маріуполь стався кричущий випадок. Попутник почав чіплятися до дівчат, які їхали разом з ним в одному купе. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини