Головна Новини Суспільство події Свавілля в поїзді "Укрзалізниці": начальник не зміг заспокоїти дебошира, що чіплявся до дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

Свавілля в поїзді "Укрзалізниці": начальник не зміг заспокоїти дебошира, що чіплявся до дівчат

Провідниця потягу пояснювала, що нічого не може зробити

9 серпня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

У поїзді "Укрзалізниці" Львів-Маріуполь стався кричущий випадок. Попутник почав чіплятися до дівчат, які їхали разом з ним в одному купе. На скарги пасажирів мляво відреагували провідниця, начальник поїзда і наряд поліцейських, яких потім довелося викликати на допомогу.

Свавілля в поїзді "Укрзалізниці": начальник не зміг заспокоїти дебошира, що чіплявся до дівчат

Поїзд "Укрзалізниці", фото Кorrespondent

Про це в Facebook написала користувач Катерина Стельмащук. Дівчина разом з подругою опинилася в складній ситуації в поїзді "Укрзалізниці".

"Дівчата, як часто, подорожуючи "Укрзалізницею", ви були жертвою або ставали свідком домагань якихось типів напідпитку або просто? Згадайте, а поки відповім я. Дуже часто", — почала пронизливий пост дівчина.


На поїзд вони сіли у Львові, де їх попутником виявився не зовсім адекватний хлопець. Чи не відразу він поцікавився "Дівчата, ви голенькі спите або переодягаєтеся?". На прохання вгамувати пасажира і на заклики до його поведінки і п'яний стан не відреагували ні провідниця потяга, яка розводила руками, ні начальник поїзда, ні поліція ...

Потім дівчина, яка з трудом змогла заснути через постійні домагання горе-пасажира, прокинулася від того, що чоловік схопив її за руку зі словами:

"Ну що, принцеска, спиш чи не спиш?".

Історія закінчилася тим, що дівчат таки переселилися в інше купе з криками, лайкою і тремтячими руками. А винуватець скандалу пішов спокійно спати в своєму купе. А ще однією пасажирці таки довелося їхати з бешкетником майже до кінцевої.

"Шкода, що таких ситуацій дуже багато, часто про них мовчать і говорять, тільки коли справа набуває серйозних наслідків у вигляді побиття або насильства. Домагання на будь-якому рівні повинні каратися, а не замовчуватися", — написала дівчина.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", " Укрзалізниця" скорочує на 30% штат співробітників центрального апарату: що ще варто було б оптимізувати. Скорочення не стосуватиметься співробітників регіональних філій, філій компанії і співробітників робітничих професій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини